Hoogendoorn Bedrijfsauto’s sinds 1963

Sinds 1963 zijn wij actief in de bedrijfsauto-branche. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring op het gebied van inkopen, verkopen en het exporteren van bedrijfsvoertuigen. Hoogendoorn Bedrijfsauto’s is een familiebedrijf waarin drie generaties samenwerken. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende bedrijfsauto binnen uw budget. U bent van van harte welkom voor een bezichtiging, proefrit of persoonlijk advies. Ons bedrijf is gevestigd in Zuid-Holland te Nieuwerkerk aan den IJssel, langs de A20.

53

Ruim 50 jaar betrouwbaar!


Wij hebben een constante voorraad van zo’n 65  bedrijfsauto’s van verschillende merken en types, van bestelauto’s tot complete vrachtwagencombinaties. Hierdoor kunnen wij vaak een bedrijfsauto volledig naar wens leveren voor een scherpe prijs.

Al ruim 30 jaar exporteren wij onze voertuigen wereldwijd. Hierdoor weten wij precies welke documenten u nodig heeft om een auto te exporteren, zowel binnen als buiten Europa. Daarbij werken wij samen met VWE exportservices om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Om u een voordelige financiering te garanderen, werken wij samen met betrouwbare financieringsmaatschappijen.

2

Parralelweg 001