Routebeschrijving

Route origineel

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag
van 8:30 uur tot 17:30 uur

Navigatie tip: Grensweg 1-8, 2914 LA
Nieuwerkerk aan den IJsel

Via Utrecht

Komt u vanuit Utrecht volg dan de A12 richting Den Haag, ga bij Gouda de A20 op richting Rotterdam. Neem voorbij Moordrecht afslag 17 en ga vervolgens driekwart over de rotonde de N219 richting Nieuwerkerk aan den IJssel over de A20 direct rechts.

Ga vervolgens rechtsaf op de tweede rotonde de Europalaan op, dan naar 100 meter de eerste afslag links en daarna meteen weer links richting het Van der Valk Hotel aan Parallelweg-Zuid. Voorbij het Van Der Valk onder de tunnel door naast de A20 voorbij de verbindingsweg de 2e weg rechts. De Tweede Tochtweg op, na 200 meter voor de spoorweg overgang vind u ons aan de linkerkant.

Via Rotterdam

Vanuit Rotterdam volg de A20 richting Gouda, verlaat de snelweg bij afrit 17 Nieuwerkerk aan den IJssel/Zoetermeer. Ga vervolgens recht door over de rotonde de 2e afslag de Europalaan op.

Dan direct na 100 meter de eerste afslag links en daarna meteen weer links richting het Van Der Valk Hotel aan Parallelweg-Zuid. Voorbij het Van Der Valk onder de tunnel door, rijd u parallel aan de A20. Voorbij de verbindingsweg de 2e weg rechts. Is de Tweede Tochtweg , na 200 meter voor de spoorweg overgang vind u ons aan de linkerkant